25 Mayıs 2009 Pazartesi

SAÇLAYIMIZI KESTİYDİK

23-24 Mayıs 2009

Bu hafta sonu anneannem dedem ve mert abimle teyzeme geldik. Annem cuma günü iş çıkışı teyzeme gitti ve bizde onsuz dururmuyuz hoppppp dedemde bizi teyzeme getirdi. Cumartesi doktor kontrolümüz vardı Bilgenin kızarıklıkları hala devam ediyor ama eskisi kadar değil Enver amcamız ilaçlara devam dedi yavaş yavaş geçicek sanırım.Bu arada 15. ayımızdada aşımız var ama bu sefer ağlamıycaz söz verdik annemize....
Cumartesi teyzeme geldik arabadada uyuya kaldık. Uyanınca birde baktık başka yerdeyiz. Mamalarımızı yedik ve annem anneannem teyzemle bahçeye indik çimlerde gezdik Bilge ise yerdeki tüm taşları topladı Buğrada oturakta oturmak istedi minnoşum büyük adam gibi oturdu. Akşam Mert abim bize gitarını verdi biraz gitar çaldık :)))Sonra bagetlerle oynadık Bilge hatta abartıp bagetlerle uyuya kaldı.
Pazar sabah kahvaltımızı ettik ardından annem bize ciciler almaya gitti eşofman aldı tişörtler birde F.B. li çoraplar. Sonra bizide alıp doğru berbere Bilgem canım kuzum çok ağladı annem güel bir kesim olsun diye ısrar etsede Berber abi olmaz çok seyrek saçları 4 numara olur dedi ve annemi ikna ettiler mert abisinin kucağında Bilgemin saçları kesildi pandişim çok yakışıklı oldu.

Buğram minişimse kendi oturdu sandalyeye kuzum sessiz sessiz ağladı korktu ama birdahaki sefere ağlamıycaz inşallah. Buğranın bide kuyruğu var minişimin şirinlerim benim.
Hemen evimize geldik güzel bir duş ve uyku ...
Bir haftasonuda böyle geçmiş oldu.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

saclarınız düsel oldumu minişlerim

Arzu-Azra dedi ki...

ah minişim pandişim ne güzel eğlenmişsiniz haftasonu, gezmelere gidilmiş,i kıyafetler alınmış, saçlar kesilmiş.

güle güle uatın bir taneciklerim.

Bilgeciğim iyileş haydi artık kuzum,
buğracığım sana da aferin koca adam olmuşsun kim tutar seni be.

banucuğum resimlerini bekliyorum ikizlerin mailime:))

öptüm hepinizi

Adsız dedi ki...

anaa saçlar gitmişş
ben annenizin saçlar gitti sanıyorumm
ee hani fotolarr
bekliyoruzz en kısa zamandaa
yakışmıştır benim kuzularımaa

Buğra han Bilge kağan dedi ki...

Selda teze cokkk düzel oldu:)kabak olduk biz

Buğra han Bilge kağan dedi ki...

Arzucum teşekkür ederiz canım.
Bizde Azrayı ve seni öpüyoruz .