24 Mart 2009 Salı

21 Mart 2009-24 Mart 2009

Ever bu hafta sonu evimize geçme zamanı. Cumartesi annem babamla birlikte bizi alıp evimize getiricek. Ama teyzem mert ve melih abim bizi çok özlemiş onlara gitmeye karar verdik anneannemi de aldık akşam teyzemlerdeydik. OHHHHHHH bizi ne çok seven var yahu kucaktan kucağa geziyoruz her dediğimiz yapıyor süper. Babam bizi bırakıp evimize geçti cumartesi ve pazar teyzemlerdeyiz akşam saat 10 da uyuduk ama Bilge gece uyandı ve çok ağladı sanırım evi yabancıladı annem Buğra ile yatıyordu Bilge ağlayınca Bilgenin yanına geldi annem gelince Bilge uyudu. Sabah kalktık teyzem çok güzel mamalar yaptı bize hepbirlikte yedik arabalarla oynadık bilgisayarın klavyesini söktük hertarafa parmak izlerimizi bıraktık.
Bilge biraz rahatsız gibi istifra etti. Annem ilaç verdi ama keyfinin olmadığı belli. Babam pazar akşamı bizi aldı babaanneme getirdi Buğra arabada masumlaştı sanırım abilerinden ayrılmasına üzüldü. Bilgecimde babaanne ve dedesini görünce tüm hünerlerini sergiledi hemen yürüme çalışlamaları gülücükleri ile mest etti.
Pazartesi günü annem ve babam işte bizde Babaannemlerdeyiz sürekli dışarı çıkmak istiyoruz ama hava soğuk çıkartamıyolar. Akşam annem işten geldi ve asansörde bir aşağı bir yukarı bizi gezdirdi asansörün düğmeleriyle oynadık giriş katta çiçeklere cici yaptık sıra ile bi Bilge ile dolaştı bi Buğrayla.
Salı günüde sabahtan babaanneden haberlerimizi aldı sütümüzü içmemiş öğlende babaannem aradı bilge kulağını gösteriyomuş sanırım ağrıyor annem doktorumuz Enver amcayı aradı getirin dedi akşama Bilge gidicek bakalım yarın haberleri verir bize. İnşallah hafif bişidir. Annem üzüldü yine yanımızda olamadığına:(

2 yorum:

Adsız dedi ki...

banucum ne güzel yazmışsın canım ya
öpüyorum kuzularımı da seni de

Adsız dedi ki...

canım copyacıklarım cooook geçmiş olsun :)